Team

                         

Erica Baert
Erica Baert

Erica is afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren in 2005 aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke.

Onmiddellijk startte zij een "Small Animal Rotating Internship" aan de faculteit. Slechts 6 afgestudeerde dierenartsen mochten aan deze specialisatie beginnen.

Dit houdt in dat zij gedurende meer dan een jaar als assistent op de verschillende diensten van de vakgroep "Kleine huisdieren" werkte, om zo een meer gespecialiseerde ervaring op te doen.

 

Direct daarop, in oktober 2006, startte zij haar eigen praktijk te Wetteren-ten-Ede. Eerst in de Edeschoolstraat en sinds oktober 2014 in de Wetterensteenweg, op een boogscheut van de oude praktijk.

Erica is voltijds met de praktijk bezig, waar zij zich voornamelijk bezig houdt met de dagelijkse consultaties en de anesthesie tijdens chirurgische en andere ingrepen.

 

Bert Holsters
Bert Holsters

Bert is afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren in 2007 aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke.

Als echtgenoot van Erica woonde hij gedurende zijn laatste jaar op de faculteit alle consultaties en operaties bij in de praktijk te Wetteren.

Onmiddellijk na zijn studies werkte hij in diverse kleine huisdierenpraktijken, o.a. in Mol, Zaventem en Gistel.

 

Verder houdt hij zich vanaf het begin bezig met de weke delenchirurgie en heeft hij een bijzondere interesse in de geneeskunde bij reptielen.

Sinds september 2009 geeft hij eveneens voltijds les in de richting Dierenzorg op de Tuinbouwschool te Melle.

 

Onze flinke helpers Kobe en Lotte mogen we natuurlijk niet vergeten! Als er zieke dieren moeten vertroeteld worden, zijn zij altijd van de partij...